Select Language / Välj Språk

Ett företag har beställt 3D animationer å bilder sen stulit dom från min sida istället för att betala!

Har fått i uppdrag att rita hus i 3D som jag redan gjort ritningar till för ett företag som gör småhus å som jag nu då även fått i uppgift att rita reklammaterialet till, å dom ville ha ett fullt inrett hus som jag skulle ordna en film inifrån och en utifrån samt bilder å kom även överens om att jag skulle rita flera olika inredningar men när jag ritat alla saker vilket är ett enormt jobb (vilket jag sa redan från början) då jag fått designa allt själv! å även tavlorna på väggarna är gjorda av mig i blyerts.
till saken!: jo när jag ritat allt fick kunden reda på att jag kände en som varit i kriminella kretsar och priset blev han totalt vansinig på mig å istället för å betala snodde han bilderna samt filmerna från min sida å la upp det som reklam på hans sida men nämner inte mig alls å han har publicerat det i bland annat tidning å vad jag hört även på en massa fler ställen och då även en film som jag sagt till han endast var för han att se va jag fått fram!, å inte alls för allmän beskådning då jag absolut inte vill stå för det arbetet å kanske riskerar att folk inte anlitar mig om dom går efter de materialet om dom nu får reda på att det är mitt verk som helt klart ligger långt under min standard!
Känner mig helt maktlös för när jag ringde å frågade om jag kunde få ett förskott på 2 000 skällde han bara ut mig å la på!
Vad ska jag göra har jobbat med detta nästan ett halvår!
snälla hjälp mig! ..... tackar på förhand!
Micke!
https://sites.google.com/site/computerdesignml/

Signatur: 
ML

Kommentarer

Kan du visa att det är ditt material som används är det ett intrång i din upphovsrätt som du kan begära ersättning för. Får du ingen rätsida på problemet kan du återkomma till teste@bildombudsmannen.se
By Staffan Teste